visbak2

Vis en Seizoen

Café Restaurant Stork – Vis aan het IJ.

Bij ons draait het allemaal om verse vis, schaal- en schelpdieren. En dan voornamelijk om vis die in het juiste seizoen gevangen is. Stork is aangesloten bij Stichting Vis&Seizoen. Wij streven naar vergroting van het aandeel in het juiste seizoen gevangen duurzaam verantwoorde vis.
Op deze manier kunnen wij bijdragen aan het behoud van visbestanden en het stimuleren van duurzame visconsumptie.

Stichting Vis&Seizoen heeft een 100% Vis&Seizoen assortiment samengesteld op basis van drie criteria: Het juiste seizoen, duurzame vangsttechniek en kwaliteit. Het assortiment bestaat uit MSC of ASC gecertificeerde vis of is goedgekeurd door de Good Fish Foundation.

Bij Stork wisselen wij dan ook ieder seizoen onze gerechten op de kaart. Daarnaast komt de visboer dagelijks verse vissen en seafood brengen, die wij presenteren in onze vis presentatie bak en homarium (kreeftentank).

Zowel tijdens de lunch als diner kunt u hier seafood selecteren.  Onze chef bereid dit ter plekke met bijpassende garnituur.