VIS AAN ’T IJ:
GENIETEN VAN DE MOOISTE VISGERECHTEN

Dagvers & Seizoensgebonden

Wij zijn gespecialiseerd in vis, schelp- en schaaldieren, op onze kaart vind je dan ook de Stork specials met de favorieten van de kaart. Uiteraard bieden wij ook vegetarische en vleesgerechten voor als u niet van vis houdt. Naast onze kaart serveren wij iedere dag verschillende specials als vis van de dag

Stork's Specials

De specialiteit van Stork is in zijn geheel geserveerde vissen uit het Seizoen, zoals zeeduivel, zeebaars, griet en schol. Op de kaart is een prominente plek gereserveerd voor de Stork’s Specials: vis- schaal- en schelpdiergerechten waar menig bezoeker regelmatig voor terug komt. Zoals het Stork’s Plateau, een uitgebreide selectie van het mooiste wat de zee te bieden heeft. Ook de Fruit de Mer en de boterzachte Noordzeetong zijn gerechten die bijzonder populair zijn bij de bezoekers van Stork.

alt_video
alt_video

Stichting Vis & Seizoen

Stork is aangesloten bij de Stichting Vis&Seizoen en is daarmee het eerste visrestaurant met dit partnership.

Wij streven, ondersteund door het partnerprogramma van Stichting Vis&Seizoen, naar vergroting van het aandeel in het juiste seizoen gevangen duurzaam verantwoorde vis.

Stichting Vis&Seizoen heeft als uitgangspunt dat ideale vangst- en dus eetseizoenen moeten worden gevolgd en de paaiseizoenen gerespecteerd. Zodoende kan worden bijgedragen aan het behoud van de visbestanden én is kwaliteit van de vis optimaal. Om van duurzaam verantwoorde vis te kunnen spreken wordt daarnaast ook gelet op populatie, beheer en vangst- of kweektechniek.
UITGEBREID DINEREN OF GEWOON EEN DRANKJE?
U BENT VAN HARTE WELKOM