Stork gaat STOPPEN!

Stork gaat STOPPEN!

Ruim 12 jaar geleden startten wij een ambitieus project: in een toen nog uitgestorven stuk Amsterdam Noord, op een verlaten bedrijventerrein, maakten wij van een grote, oude fabriekshal een visrestaurant aan het IJ.

Wij hebben dat al die jaren met veel plezier en passie gedaan, samen met alle medewerkers die we in deze jaren hebben zien komen en gaan. Stork is een begrip geworden in Amsterdam en omstreken maar ook ver over de grenzen. Dat daar ooit een einde aan zou komen en dat dat einde nu in zicht is, is wellicht een verrassing voor velen.

We dragen de zaak over aan een derde partij. Zij gaan een ander concept neerzetten, maar onze medewerkers gaan mee dus van hen hoeven jullie nog geen afscheid te nemen. Dit betekent dat Stork in het huidige concept ophoudt te bestaan op 28 februari.

Dus lieve gasten, nog precies één maand om af te kicken van Stork. Nog 1x fruits de mer deluxe, nog 1x uitgebreid lunchen op zondagmiddag, nog 1x oesters slurpen op de Vissa, nog 1x je eigen kreeft uitzoeken.

De komende weken gaan we nog van alles organiseren. Houd onze socials in de gaten voor meer info. We hopen iedereen zoveel mogelijk te begroeten deze maand.

Hanne Blom & Erik Buunk (eigenaren)

Agenda Februari:

Vrijdag 24 februari
17.00 – 19.00
Vissa Vrijdag XXL
Vanaf 19.30
The Longest Table

Wie wil niet aan de LANGSTE TAFEL VAN STORK voor 100 gasten? Geserveerd wordt een shared dining menu inclusief wijn voor € 65,- Reserveer op tijd ! (Vermeld LT in de opmerkingen).

22.00 – 01.00
The Last Dance

Swingen in het café

Zondag 26 februari
De allerlaatste lunch bij Stork

Nodig al je vrienden en familie uit voor de allerlaatste;
Fruits de mer, fish and chips, oesters, mosselpannen en cataplana’s van Stork.
Spoel alles weg met witte wijn en bier en geniet van het leven.

Ciao, ciao, ciao……!